ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπέντιλ: "Ο Κάτας έφερε σκληράδα, τρομερός παίκτης ο Μήτογλου"

Ο Μπεν Μπέντιλ μιλά για το ματς με τη Χίμκι
Ο Μπεν Μπέντιλ μιλά για το ματς με τη Χίμκι

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Μπεν Μπέντιλ μίλησε στην κάμερα της NOVA, τόσο για την σκληράδα και τα νέα στοιχεία που έχει φέρει ο Όντεντ Κάτας στο παιχνίδι των "πρασίνων", όσο και για τον Ντίνο Μήτογλου (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε ένα εύκολο βράδυ στο ΟΑΚΑ, αφού επικράτησε της Χίμκι με 94-78, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι εξαιρετικός (29 πόντους, 12 ριμπάουντ). Ο Μπεν Μπέντιλ μάλιστα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA, τόσο για τον Μήτογλου, όσο και για τα νέα στοιχεία που έχει φέρει ο κόουτς Όντεντ Κάτας στην ομάδα.

"Το μυστικό ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και αυτό κάναμε. Ο προπονητής ήθελε να ήμασταν επιθετικοί. Ο κόουτς Κάτας έχει φέρει ένα νέο σύστημα και όλοι μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Πλέον παίζουμε όπως μας έχει πει ο κόουτς, με περισσότερη σκληράδα και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

Να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Αυτό προσπαθούμε. Προσπαθούμε να πηγαίνουμε πρώτοι στα ριμπάουντ και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα του Ντίνου Μήτογλου. Είναι τρομερός παίκτης", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ