NBA

Μπλέιζερς: Έστειλαν τον Μπέιζμορ στους Κινγκς για χάρη του Αρίζα

Μπλέιζερς: Έστειλαν τον Μπέιζμορ στους Κινγκς για χάρη του Αρίζα
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί (αλλά και να γλιτώσουν χρήματα), οι Κινγκς έστειλαν τον Κεντ Μπέιζμορ στους Κινγκς για χάρη του Τρέβορ Αρίζα.

Οι Μπλέιζερς θέλουν να μπουν στην 8αδα της Ανατολής, αλλά και να γλιτώσουν χρήματα. Οι Κινγκς βρήκαν λοιπόν τον τρόπο να τους βοηθήσουν να κάνουν και τα δύο.

Όπως αποκάλυψε το ESPN, το Πόρτλαντ έστειλε στους Κινγκς τους Κεντ Μπέιζμορ, Άντονι Τόλιβερ και δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Τρέβορ Αρίζα, Γουένιεν Γκάμπριελ και Κάλεμπ Σουάνιγκαν.

Με αυτή την κίνηση το Πόρτλαντ γλίτωσε περίπου 7 εκατ. δολάρια, κάτι σημαντικό για αυτούς αφού έχουν ένα από τα υψηλότερα μισθολόγια στο ΝΒΑ και θα πλήρωναν πολύ ψηλό φόρο πολυτελείας. Την ίδια στιγμή ωστόσο κατάφεραν να αποκτήσουν και έναν πολύτιμο βετεράνο στο πρόσωπο του Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει άμεσα ο βασικός σμολ φόργουορντ της ομάδας και να γίνει ο "3 and D" παίκτης (καλός αμυντικός, αλλά και σουτέρ τριών πόντων) που ψάχνουν από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει ο Μπέιζμορ.

AP Photo/Rich Pedroncelli

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ