Στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί (αλλά και να γλιτώσουν χρήματα), οι Κινγκς έστειλαν τον Κεντ Μπέιζμορ στους Κινγκς για χάρη του Τρέβορ Αρίζα.

Οι Μπλέιζερς θέλουν να μπουν στην 8αδα της Ανατολής, αλλά και να γλιτώσουν χρήματα. Οι Κινγκς βρήκαν λοιπόν τον τρόπο να τους βοηθήσουν να κάνουν και τα δύο.

ADVERTISING

Όπως αποκάλυψε το ESPN, το Πόρτλαντ έστειλε στους Κινγκς τους Κεντ Μπέιζμορ, Άντονι Τόλιβερ και δύο μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τους Τρέβορ Αρίζα, Γουένιεν Γκάμπριελ και Κάλεμπ Σουάνιγκαν.

Με αυτή την κίνηση το Πόρτλαντ γλίτωσε περίπου 7 εκατ. δολάρια, κάτι σημαντικό για αυτούς αφού έχουν ένα από τα υψηλότερα μισθολόγια στο ΝΒΑ και θα πλήρωναν πολύ ψηλό φόρο πολυτελείας. Την ίδια στιγμή ωστόσο κατάφεραν να αποκτήσουν και έναν πολύτιμο βετεράνο στο πρόσωπο του Τρέβορ Αρίζα, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει άμεσα ο βασικός σμολ φόργουορντ της ομάδας και να γίνει ο "3 and D" παίκτης (καλός αμυντικός, αλλά και σουτέρ τριών πόντων) που ψάχνουν από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει ο Μπέιζμορ.

ADVERTISING

AP Photo/Rich Pedroncelli