ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μποχωρίδης στον Sport24 Radio 103.3: "Να καθαρίσουμε την πρόκριση από νωρίς"

Μποχωρίδης στον Sport24 Radio 103.3: "Να καθαρίσουμε την πρόκριση από νωρίς"
EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος είναι η γρήγορη πρόκριση.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 ενόψει των αγώνων της Εθνικής κόντρα στην Βουλγαρία (21/2) και την Βοσνία (24/2) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θέλει να καθαρίσει νωρίς την πρόκριση, ενώ στάθηκε στον κορμό που δημιουργήθηκε από τα προηγούμενα "παράθυρα" της FIBA στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μποχωρίδη:

Για την κλήση και τους στόχους του στη Εθνική: "Είναι τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα. Το να παίζεις με το εθνόσημο είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στοχεύω να παίξω και σε μεγάλες διοργανώσεις και όχι μόνο στα παράθυρα".

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Έχουμε πολύ καλό κλίμα τα δύο τελευταία χρόνια που γίνεται αυτό με τα παράθυρα. Θεωρώ ότι έχει αλλάξει η Εθνική σε συμπεριφορές και σε άλλα πράγματα. Προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο. Παίζουμε με Βουλγαρία και Βοσνία και ανεξαρτήτως αντιπάλου θέλουμε να δείξουμε μία πολύ καλή δουλειά και να μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες για να καθαρίσουμε την πρόκριση όσο γίνεται πιο νωρίς".

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: " Δεν είναι εύκολο να βρίσκεται μία ομάδα για τρεις – τέσσερις ημέρες ώστε να κάνει προπονήσεις και να παίζει, αλλά όταν μιλάμε για την Εθνική αυτό πρέπει να γίνει. Ο καθένας από εμάς πρέπει να βάλει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει. Μας έχει βοηθήσει το γεγονός ότι στα παράθυρα υπάρχει ένας συγκεκριμένος «κορμός» παικτών και νοιώθουμε καλά μεταξύ μας".

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του διεθνή γκαρντ:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ