ΕΥΡΩΠΗ

"Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα κατηγορείται για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στο Βελιγράδι"

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα σε εκδήλωση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα σε εκδήλωση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Μπλεξίματα με τη σερβική δικαιοσύνη φέρεται να έχει τις τελευταίες ώρες ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα υπερέβη το όριο ταχύτητας σε δρόμο του Βελιγραδίου.

Την κατηγορία της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας σε δρόμους του Βελιγραδίου αντιμετωπίζει εδώ και μερικές ώρες ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία.

Βάσει όσων αναφέρουν στην πατρίδα του, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε να τρέχει με 174 χιλ/ώρα σε δρόμο, όπου το ανώτατο όριο είναι τα 80 χιλ/ώρα. Το συμβάν έγινε οκτώ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και του ζήτησαν να σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί ο φάκελος σε βάρος του Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος -πάντα με βάση τα δημοσιεύματα της Σερβίας- ήταν απολύτως φιλικός με τους αστυνομικούς και ακολούθησε τις οδηγίες τους. Βάσει της εγχώριας νομοθεσίας, οι ποινές που προβλέπονται είναι η ανάκληση του διπλώματος οδήγησης μέχρι οκτώ μήνες, πρόστιμο ή -σε ακραίες περιπτώσεις- και φυλάκιση μέχρι δεκαπέντε ημέρες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ