ΑΕΚ

Μυστηριώδης ο Ράις για το μέλλον του: "Η οικογένειά μου είναι εδώ, θα πάρω τον χρόνο μου"

Μυστηριώδης ο Ράις για το μέλλον του: "Η οικογένειά μου είναι εδώ, θα πάρω τον χρόνο μου"

Δεν κλείνει την πόρτα στην ΑΕΚ ο Ταϊρίς Ράις, που εξήγησε ότι θα πάρει μερικές ημέρες για να αποφασίσει για το επόμενο βήμα του (VIDEO).

Η συμφωνία του με την ΑΕΚ αφορούσε το Final Eight του Basketball Champions League 2019/20, ωστόσο ο Ταϊρίς Ράις έδειξε να απολαμβάνει τη θητεία του στους κιτρινόμαυρους και παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει πως ήρθε στην Ελλάδα μόνο γι' αυτούς τους τρεις αγώνες, φαίνεται πως δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει έως το τέλος της σεζόν, αν φυσικά η ομάδα θέλει να τον κρατήσει.

Λίγα λεπτά μετά από την ήττα από τη Μπούργος, ο Ράις απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ, λέγοντας πως θα αποφασίσει για το επόμενο βήμα του αφού πρώτα περάσουν μερικές ημέρες. "Δεν είμαι σίγουρος τι συνέβη. Έπαιξαν σκληρά, έκαναν το παιχνίδι τους. Χάσαμε ένα τρόπαιο, είμαι προφανώς απογοητευμένος. Δεν έχω σκεφτεί για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή η οικογένειά μου είναι εδώ, θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ, θα πάρω τον χρόνο μου και θα αποφασίσω αργότερα" ήταν οι ατάκες του Αμερικανού γκαρντ.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ