NBA ALL STAR

NBA All-Star 2021: Ο Στεφ Κάρι πήρε στο τελευταίο σουτ τον διαγωνισμό τριπόντων

Ο Στεφ Κάρι νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All-Star 2021
Ο Στεφ Κάρι νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All-Star 2021 2021 AP PHOTO/BRYNN ANDERSON

Σε τρομερή κατάσταση ο Στεφ Κάρι, έβαλε 31 πόντους στον πρώτο γύρο και 28 στον τελικό, για να νικήσει στο τελευταίο σουτ τον Μάικ Κόνλεϊ στον διαγωνισμό τριπόντων του All-Star 2021 (VIDEOS).

Ο Ντόμας Σαμπόνις πήρε τον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων για να ανοίξει εντυπωσιακά το πρόγραμμα του NBA All-Star Game 2021 κι ο Στεφ Κάρι ακολούθησε με μεγάλη νίκη στον διαγωνισμό τριπόντων στην Ατλάντα, βάζοντας το τελευταίο σουτ που έριξε με σκορ 28-27 τον Μάικ Κόνλεϊ στο καναβάτσο.

Στον πρώτο γύρο ο Τζέιλεν Μπράουν σκόραρε 17 πόντους, ο Τζέισον Τέιτουμ συνέχισε με 25, ο Ζακ ΛαΒίν είχε 22, ο Μάικ Κόνλεϊ ήταν εντυπωσιακός με 27 πόντους και οι Μίτσελ - Κάρι αισθάνονταν -αρκετή ο πρώτος και ελάχιστη ο δεύτερος- πίεση.

Ο σκόρερ των Τζαζ έβαλε 21 πόντους για να μείνει εκτός τελικού, ο Κάρι ήταν ασταμάτητος με 31, για να αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα, όπως έχει κάνει αμέτρητες φορές στη διάρκεια της καριέρας του.


Στον τελικό πρώτος σούταρε ο Τζέισον Τέιτουμ που είχε μόλις 17 πόντους. Ο Μάικ Κόνλεϊ συνέχισε με 27 σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, έβαλε πίεση στον Στεφ Κάρι που μπήκε άσχημα, αλλά σκόραρε την πρώτη πράσινη μπάλα, βρήκε ρυθμό και ευστόχησε στο τελευταίο του σουτ για να φτάσει τους 28 πόντους, να πανηγυρίσει με τη σύζυγό του και να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Photo credits: 2021 AP Photo/Brynn Anderson

TAGS NBA ALL STAR NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ