ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τρολάρισμα του Νέντοβιτς για το γκολ του Ρονάλντο που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Πορτογαλίας διαμαρτύρεται στον αγώνα με την Σερβία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Πορτογαλίας διαμαρτύρεται στον αγώνα με την Σερβία Ⓒ 2021 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τρόλαρε τον κόσμο με αφορμή το καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 93' που δεν μέτρησε στο Σερβία - Πορτογαλία, ζητώντας να μετακινήσει κάποιος με photoshop την γραμμή του τέρματος λίγο πιο αριστέρα.

Ολη η ποδοσφαιρική Ευρώπη - και όχι μόνο - ασχολείται με το καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν μέτρησε στο 93ο λεπτό του αγώνα της Σερβίας με την Πορτογαλία. Και ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τους Πορτογάλους.

Την ίδια στιγμή που ο Ρονάλντο δήλωσε ότι αισθάνεται πως πληγώθηκε ένα ολόκληρο έθνος και ο Φερνάντο Σάντος ήταν έξαλλος, σε μία φάση που γύρισε τον κόσμο 33 χρόνια πίσω όταν στην ίδια εστία δεν είχε μετρήσει γκολ της Μίλαν σε αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Νέντοβιτς έκανε πλάκα, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία για να γράψει: "Παρακαλώ, κάποιος να μετακινήσει την γραμμή του τέρματος λίγο πιο αριστερά με photoshop!"

Δείτε το σχετικό post:

Photo Credits: ⓒ 2021 Darko Vojinovic/Associated Press

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ