NBA

Νέος προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς ο Νέιτ Μπιόρκγκρεν

Νέος προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς ο Νέιτ Μπιόρκγκρεν
Ο Νέιτ Μπιόρκγκρεν με τον Άλεξ Λεν AP PHOTO/RONDA CHURCHILL

Ο Νέιτ Μπιόρκγκρεν είναι ο νέος προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς, οι οποίοι τού έδωσαν το χρίσμα μετά την απόλυση του Νέιτ ΜακΜίλαν.

Περίπου δύο μήνες μετά την απόλυση του Νέιτ ΜακΜίλαν, οι Ιντιάνα Πέισερς κατέληξαν στη διάδοχη κατάσταση, με τον Νέιτ Μπιόρκγκρεν να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας.

Ο 45χρονος τεχνικός βρίσκεται στο ΝΒΑ την τελευταία πενταετία, έχοντας εργαστεί ως βοηθός προπονητής σε Φοίνιξ Σανς (2015-'17) και Τορόντο Ράπτορς (2018-'20), από τους οποίους αποχωρεί για να κάνει το βήμα στην καριέρα του και να ηγηθεί της προσπάθειας ενός ολόκληρου οργανισμού.

Ο νέος προπονητής των Ιντιάνα Πέισερς, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας στη G-League, έχοντας πλέον την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε... πραγματικές συνθήκες στο ΝΒΑ με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις.

Από την στιγμή που κι αυτό το κενό καλύφθηκε, πλέον τρεις είναι οι ομάδες που εξακολουθούν να αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Πρόκειται για τους Χιούστον Ρόκετς, τους Νιου Ορλίν Πέλικανς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

AP Photo/Ronda Churchill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ