ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νικ Καλάθης: "Ήταν μια μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν"

Νικ Καλάθης: "Ήταν μια μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν"

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού και νυν πόιντ γκαρντ της Μπαρτσελόνα Νικ Καλάθης, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός ήταν αν μη τι άλλο εκπληκτικός στην χθεσινοβραδινή 4η αγωνιστική της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν τα κατάφερε μέχρι το τέλος, αφού στην παράταση οι "Μπλαουγκράνα" επικράτησαν με 97-89.

Οι Κούριτς, Ντέιβις, Χίγκινς και Καλάθης, ήταν αυτοί που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα, ή αν θέλετε την Μπαρτσελόνα στη νίκη, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να μιλά σε ισπανικό μέσο για τη σημαντικότητα αυτής της νίκης.

"Ήταν μια μεγάλη νίκη. Τη χρειαζόμασταν. Είχαμε κάποιους παίκτες εκτός και έπρεπε να συνεχίσουμε να νικάμε. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ερχόταν πιο φρέσκος, αλλά παίζαμε στην έδρα μας κι έχουμε παίκτες, που ξέρουν να παίζουν σκληρά και ξέρουν επίσης τι να κάνουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Αυτές οι νίκες είναι σημαντικές για να συνεχίζουμε να χτίζουμε για το μέλλον και μας δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε", δήλωσε ο 31χρονος διεθνής γκαρντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ