Με μία επιστολή του ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης, ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ θα είναι στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο Κώστας Νικάκης συντάσσεται με τον Παναγιώτη Φασούλα. Σχεδόν 20 ημέρες μετά την παραίτησή του από το Δ.Σ της ΕΟΚ, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ γνωστοποίησε τις προθέσεις του μέσω επιστολής, αναφέροντας ότι αποδέχθηκε την σχετική πρόσκληση του Παναγιώτη Φασούλα.

ADVERTISING

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κώστας Νικάκης είναι ο πρώτος Πρόεδρος Ένωσης που τάχθηκε ανοιχτά αντίπαλος της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΟΚ και πήρε θέση υπέρ υποψηφίου. Κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει έντονες συζητήσεις, ακόμα και στα γραφεία της ΕΟΚ, όπου σήμερα στις 2 μ.μ. έχει προγραμματιστεί Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά η επιστολή:

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΑΚΗ(ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΚΑΒΔΕ)

ADVERTISING

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΕΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ

“Εάν δεν το κάνεις σήμερα, αύριο θα είναι όπως και χθες. Τώρα είναι η ώρα” (Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες).

Αποδέχθηκα την πρόσκληση της Ομάδας του Παναγιώτη Φασούλα και έγινα μέλος της και συνοδοιπόρος στην επανίδρυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Επανεκκίνηση λοιπόν. Με τους παλιούς αθλητές που έβαλαν σε παγκόσμια τροχιά το Ελληνικό Μπάσκετ. Με τα παιδιά του Προέδρου. Μ’ αυτούς που σε διαφορετικούς χρόνους, έβγαλαν τους Έλληνες στους δρόμους και έδωσαν παράλληλα οντότητα, αίγλη και ανέλιξη στον παραγοντισμό. Αμφίδρομη σχέση.

Θ’ ακολουθήσω την ΑΣΚΗΤΙΚΗ εντολή “ν’ αγαπάω την ευθύνη”. Θα ταυτιστώ με την άποψη του ΜΠΡΕΧΤ ότι στον Αθλητισμό χρωστάμε ΟΛΟΙ και ο Αθλητισμός δεν χρωστάει σε ΚΑΝΕΝΑ.

Θα συντρέξω ώστε η ροή του ποταμού να έχει καθαρή κοίτη απομακρύνοντας τα Lithodomus – Lithophagus.

Στη ζωή μπορείς να είσαι δέντρο ή πουλί και πάντα η επιλογή θα είναι δική σου.

ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

(ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΚΑΒΔΕ)

Υ.Γ : Για τους αυλικούς, που νομίζουν ότι λοιδωρούν, ισχύει η επιγραφή της Κρήνης : “ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ”.