NBA

Ντάνι Γκριν: "Έπαιζα τραυματίας στους τελικούς του NBA"

Ο Ντάνι Γκριν σουτάρει
Ο Ντάνι Γκριν σουτάρει AP IMAGES / MARK J. TERRILL

Ο γκαρντ/φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάνι Γκριν, μίλησε σε podcast για τους Τελικούς και αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν καθ' όλη τη διάρκειά τους.

Στους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν καθ' όλη τη διάρκεια των Τελικών του NBA, αναφέρθηκε ο γκαρντ/φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ντάνι Γκριν.

Οι Λέικερς κατάφεραν να κατακτήσουν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και ο Γκριν δήλωσε πως έπαιζε με προβλήματα τραυματισμών από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους Μαϊάμι Χιτ και έπειτα.

Μάλιστα, στο Game 4, ο Αμερικανός ήταν αυτός που έχασε την τελευταία επίθεση της ομάδας του, έπειτα από ασίστ του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

"Έπαιζα τραυματίας στους Τελικούς, από το Game 2 και μετά. Όταν βγήκα από το αεροπλάνο και είχα όλη αυτή την αδρεναλίνη, ξέχασα τους τραυματισμούς, ένιωσα σαν νεογέννητο μωρό. Αισθάνθηκα τον αχίλλειο. Χρειαζόμουν μερικές μέρες προτού γιορτάσω. Όλοι οι άλλοι μου έλεγαν ας πιούμε και τους είπα πως χρειάζομαι μερικές μέρες να συνέλθω, να κοιμηθώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκαρντ/φόργουορντ των Λέικερς.

AP Images / Mark J. Terrill

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ