NBA

Ντάριλ Μόρι: "Ο Χάρντεν άλλαξε την ζωή μου και έφερε επανάσταση στο μπάσκετ"

Houston Rockets guard James Harden takes a breather during the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Houston Rockets guard James Harden takes a breather during the second half of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Monday, Aug. 24, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ντάριλ Μόρι αποχαιρέτησε τους Ρόκετς με μία ολοσέλιδη διαφήμιση σε εφημερίδα του Χιούστον, λέγοντας ότι ο Τζέιμς Χάρντεν του άλλαξε την ζωή.

Ο Ντάριλ Μόρι αποφάσισε έπειτα από 13 χρόνια να αποχωρήσει από τους Ρόκετς, τονίζοντας ότι αισθάνθηκε πως ήταν η σωστή στιγμή να αποχωρήσει. Φρόντισε λοιπόν στο "αντίο" του να δείξει κλάση.

Ο πρώην τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς αποχαιρέτησε τον οργανισμό με μία ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα "Houston Chronicle", όπου ευχαρίστησε πολύ κόσμο. Το καλύτερο όμως το άφησε για τον Τζέιμς Χάρντεν, τον οποίο αποθέωσε.

"Θα μπορούσα να αφιερώσω μία ολόκληρη σελίδα στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Τζέιμς Χάρντεν μου άλλαξε την ζωή. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό, παρά έφερε επανάσταση στο μπάσκετ - και συνεχίζει να το κάνει όπως σχεδόν κανένας στο παρελθόν.

Το παιχνίδι πλέον παίζεται διαφορετικά χάρη στον Τζέιμς και σε κάθε ανοιχτό γήπεδο στον κόσμο η επόμενη γενιά μελετάει και μιμείται το παιχνίδι του" έγραψε ο Μόρι, για να συμπληρώσει στον επίλογό του:

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα έχω άλλη συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε για την στρατηγική της ομάδας. Λάτρευα να δουλεύω μαζί του στο να βρούμε τρόπους να συνυπάρξει με τους Hall of Famer συμπαίκτες του όπως ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ο Κρις Πολ και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Θα υποστηρίζω τον Τζέιμς στην προσπάθειά του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο Χιούστον. Έτσι πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία".

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ