STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Άλφα Ντιαλό είναι ο Stoiximan MVP of the Week

Ο Άλφα Ντιαλό του Λαυρίου είναι ο Stoiximan MVP of the Week
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ο Stoiximan MVP of the Week ESAKE

Ο Άλφα Ντιαλό είναι ο Stoiximan MVP of the Week, χάρη στους 32 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης, για την εμφάνισή του στο διπλό του Λαυρίου επί του Άρη.

Το Λαύριο δεν λέει να... εγκαταλείψει την τετράδα της Stoiximan Basket League, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Άρη στο Nick Galis Hall. Οι κυανοκίτρινοι συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τόσο ως μονάδες, όσο και ως σύνολο, δείχνοντας πως φέτος είναι ικανοί να πάνε πολύ μακριά τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στη Stoiximan Basket League.

Ο Χρήστος Σερέλης είδε την ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικά, με τον Άλφα Ντιαλό να ηγείται και να βοηθάει σημαντικά για την εκτός έδρας νίκη.

Ο 23χρονος φόργουορντ του Λαυρίου δεν ήταν ο κορυφαίος μόνο στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά συνολικά στη 14η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, είναι ο Stoiximan MVP of the Week, χάρη στους 32 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης. Κι αυτό γιατί τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους (με 7/8 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 9/12 βολές), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 10 κερδισμένα φάουλ σε 30'54'' συμμετοχής.

Photo Credits: ΕΣΑΚΕ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ