ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ντιλέινι: "Είμαστε στην Βαλένθια, το αεροπλάνο μας στην Μαδρίτη και περιμένουμε να έρθει να μας μαζέψει"

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απέναντι στον Αλεξέι Σβεντ της Χίμκι
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απέναντι στον Αλεξέι Σβεντ της Χίμκι OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε όρεξη για πλάκα με το ιδιαίτερο σκηνικό που βιώνει η Αρμάνι επειδή έχει μείνει στην Ισπανία, λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του περιμένουν στην Βαλένθια το αεροπλάνο τους για να τους... μαζεψει

Η Αρμάνι Μιλάνο παραμένει παγιδευμένη στην Ισπανία λόγω κακοκαιρίας, με τους Ιταλούς να μεταβαίνουν με τρένο από την Μαδρίτη στην Βαλένθια και ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε όρεξη για πλάκα.

Ο γκαρντ της Αρμάνι δεν μπορούσε να μην σχολιάσει με χιούμορ όσα συμβαίνουν στην ομάδα του και με τον Ντί Τζέι Στέφενς να του λέει ότι έτσι κι αλλιώς ο σύλλογος έχει προβλέψει να έχει τσάρτερ, απάντησε αρχικά: "Δεν υπάρχουν πτήσεις και όλα πήγαν πίσω. Το αεροπλάνο μας είναι στην Μαδρίτη και πήραμε τρένο για την Βαλένθια, ενώ περιμένουμε να έρθει να μας μαζέψει. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό".

Ακολούθως δε, ο Ντιλέινι έδωσε και συνέχεια, αφού ανέφερε ότι η Αρμάνι θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο της Βαλένθια, την οποία βάσει προγράμματος θα πρέπει να υποδεχθεί στο Μιλάνο αύριο (12/11), γράφοντας: "Κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας που θα υποδεχθούμε αύριο. Σκεφτείτε πόσο σπάνιο είναι αυτό".

Δείτε και το tweet της Αρμάνι που δείχνει VIDEO με την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Βαλένθια:

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ