ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ανυπόμονος ο Ντιλέινι για την επιστροφή στα παρκέ

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο για την σεζόν 2020/21
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι σε στιγμιότυπο από τον αγώνα Μπάγερν - Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO / TWITTER

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Μάλκολμ Ντιλέινι, τραυματίστηκε στο ματς με την Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον ίδιο να νιώθει πλέον καλά και να αδημονεί για την επιστροφή του στα παρκέ.

Νιώθει καλύτερα ο Μάλκολμ Ντιλέινι, όπως δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ανυπομονώντας μάλιστα να επιστρέψει στην δράση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αμερικανός στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, μετά από προσπάθεια για τρίποντο, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του. Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός για 20 ημέρες, όμως ο ίδιος αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα.

"Εκτιμώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για εμένα τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο αστράγαλός μου είναι πολύ καλύτερα. Επιτέλους, επέστρεψα στα παρκέ. Όμως, το πρόβλημα δεν ήταν μόνο ο αστράγαλός μου. Είχα και έναν τραυματισμό στο γόνατο από τον τελικό του Κυπέλλου. Επομένως, αυτό το διάστημα ήταν σημαντικό να γίνει καλά και το γόνατο και ο αστράγαλος. Θα επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Olimpia Milano / Twitter

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ