NBA

Ντόντσιτς μετά το triple-double με τους Μπουλς: "Έπαιξα απαίσια, ήμουν εγωιστής"

Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς
Ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς AP PHOTO/KYUSUNG GONG

Ο Λούκα Ντόντσιτς τα έβαλε με τον εαυτό του μετά την ήττα των Μάβερικς από τους Μπουλς παρά το triple-double που σημείωσε, λέγοντας ότι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα έπαιξε απαίσια.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε πράγματα και θαύματα στην ήττα των Μάβερικς από τους Μπουλς (101-117), ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 36 πόντους, 16 ριμπάουντ και 15 ασίστ. Μετά τον αγώνα ωστόσο τα έβαλε με τον εαυτό του και είχε λόγο που το έκανε.

Ο Σλοβένος ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι θεωρεί πως έπειτα από το διαστημικό πρώτο ημίχρονο που είχε - όπου σημείωσε 30 από τους 36 πόντους του - ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών στο δεύτερο.

"Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξα απαίσια. Εγώ φταίω για ό,τι έγινε" δήλωσε αρχικά ο Ντόντσιτς, για να προσθέσει: "Ήμουν λίγο εγωιστής, επειδή είχα 30 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρα κάποια σουτ που δεν έπρεπε να πάρω. Έπρεπε να είμαι πολύ καλύτερος. Εγώ φταίω για ό,τι έγινε".

Για την ιστορία, στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Ντόντσιτς σημείωσε μόλις 6 πόντους με 2/12 σουτ, όταν στο πρώτο ημίχρονο είχε 30 πόντους με 11/18 σουτ.

ⓒ 2021 Kyusung Gong/Associated Press

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ