ΕΥΡΩΠΗ

Ο Αντομάιτις στη θέση του Κάτας στη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ο Αντομάιτις σε ευρωπαϊκό παιχνίδι για το BCL
Ο Αντομάιτις σε ευρωπαϊκό παιχνίδι για το BCL EUROKINISSI

Ο Νταΐνους Αντομάιτις πήρε το χρίσμα της διαδοχής του Όντεντ Κάτας στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλή. Αναλαμβάνει στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Όντεντ Κάτας καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στον πάγκο του οποίου θα κάνει ντεμπούτο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για τη Stoiximan Basket League, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου.

Πρώτα απ' όλα όμως, θα κοουτσάρει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τελευταία φορά. Στον κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League. Ακολούθως θα αποχωρήσει, με τον Νταΐνιους Αντομάιτις να παίρνει τη θέση του.

Όπως ανέφεραν στη διάρκεια της ημέρας, ο Ντονάτας Ουρμπόνας από τη Λιθουανία και ο Ρόι Κοέν από το Ισραήλ, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της "λιέτουβα" είναι αυτός που αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της Ρίτας Βίλνιους τα προηγούμενα χρόνια, αποχώρησε όμως το καλοκαίρι λόγω της δραματικής μείωσης του προϋπολογισμού στον λιθουανικό σύλλογο.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΧΑΠΟΕΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ