ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Γιατράς αποθέωσε τον Μάντζαρη: "Δεν σκόραρε, αλλά έδωσε 11 ασίστ, έτσι θέλουμε να παίζουμε"

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς
Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς EUROKINISSI

Την ομαδικότητα του Βαγγέλη Μάντζαρη αποθέωσε ο Μάκης Γιατράς, μετά από τη νίκη του Προμηθέα επί της Ναντέρ για την 4η αγωνιστική του EuroCup 2020/21 (VIDEOS).

Πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα του Προμηθέα, στην εντός έδρας νίκη επί της Ναντέρ, ήταν ο Μάκης Γιατράς. Ο προπονητής των Πατρινών αναφέρθηκε ειδικά στον Βαγγέλη Μάντζαρη που δεν σκόραρε, αλλά έκανε ρεκόρ καριέρας με 11 ασίστ, λέγοντας πως έτσι θέλει να παίζει η ομάδα του, με ομαδικότητα και κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γιατράς:

"Ξέρουμε τι ομάδα φτιάξαμε. Είχαμε επιλέξει τον Γκάρετ, που είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τραυματίστηκε, είχαμε προβλήματα με την έλευση του Φαγέ και με τους Φλόιντ και Μπαζίνα. Παρόλα αυτά πήραμε το Σούπερ Καπ και κάναμε κάποιες αλλαγές για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που είχαμε. Ήρθαν στην ομάδα ο Ραντίσεβιτς που είναι πολύ καλός παίκτης και ο Μάντζαρης που σήμερα μπορεί να μην σκόραρε, όμως είχε 11 ασίστ. Είναι παίκτης με ποιότητα και θα μας βοηθήσει.

Εμείς έτσι παίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, όλοι ξέρουν ότι δεν μας νοιάζει ποιος θα σκοράρει, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα. Είναι κρίμα που ο κόσμος δεν είναι στο γήπεδο. Βλέπουμε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν και είναι πολύ βασικό να έχουμε την υγεία μας. Θεωρώ ότι είναι μειονέκτημα να παίζεις εντός έδρας χωρίς κόσμο. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι απαραίτητη η πνευματική συγκέντρωση. Πρόκειται στην ουσία για ένα άλλο παιχνίδι".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ