ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Κατσικάρης τα έχωσε στους διαιτητές: "Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας σέβονται"

Ο Φώτης Κατσικάρης στο Copa del Rey
Ο Φώτης Κατσικάρης στο Copa del Rey COSMOTE TV

Ο Φώτης Κατσικάρης έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού από τους διαιτητές προς την Ουνικάχα Μάλαγα, μετά τη νίκη επί της Μπανταλόνα για τη Liga Endesa.

Η Ουνικάχα Μάλαγα κέρδισε εντός έδρας την Μπανταλόνα στην παράταση και διατηρήθηκε στην οκτάδα της Liga Endesa, με τον Φώτη Κατσικάρη να εκφράζει -παρά το θετικό αποτέλεσμα- τα παράπονά του για τη διαιτησία. Με αφορμή τον αγώνα με την Μπανταλόνα, αλλά έχοντας κατά νου όσα έχει δει τις τελευταίες εβδομάδες.

"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η έλλειψη σεβασμού που δείχνουν στην Ουνικάχα Μάλαγα. Μου κάνει εντύπωση το πώς μας αντιμετωπίζουν, τη συμπεριφορά που έχουν οι διαιτητές. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Νομίζω ότι οι διαιτητές θα έπρεπε να κάνουν καλύτερη δουλειά. Συνήθως δεν διαμαρτύρομαι, αλλά έχει ήδη περάσει μια σειρά αγώνων, στην οποία δεν ένιωσα ότι υπάρχει σεβασμός στην Ουνικάχα Μάλαγα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος -η αλήθεια είναι ότι- δεν μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες τοποθετήσεις στο παρελθόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ