ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Μάικ Σιζέφσκι αποκάλυψε την υπόσχεση που του έδωσε ο Κόμπι Μπράιαντ

Ο Μάικ Σιζέφσκι αποκάλυψε την υπόσχεση που του έδωσε ο Κόμπι Μπράιαντ
EUROKINISSI

Οι αποτυχίες της Team USA το 2004 και το 2006 βρίσκονταν στο μυαλό του Κόμπι Μπράιαντ, που πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 ζήτησε από τον Μάικ Σιζέφσκι να του επιτρέψει να διαλύσει τον κορυφαίο περιφερειακό κάθε αντίπαλης ομάδας.

Έχουν περάσει σχεδόν εννέα μήνες από τη μέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε στο αεροπορικό δυστύχημα του Καλαμπάσας και ακόμη πολύς κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Black Mamba δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Εννέα μήνες μετά από τη μαύρη στιγμή της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου, ο Μάικ Σιζέφσκι φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ και αποκάλυψε μια από αυτές της ιστορίες που δείχνουν το μεγαλείου του Κόμπι, το μεγαλείου ενός αθλητή που τρύπησε το ταβάνι του και έγραψε τη δική του ιστορία στον παγκόσμιο αθλητισμό.

"Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ο Κόμπι που είπε "κόουτς, μπορώ να σου μιλήσω για ένα λεπτό;" και πήγαμε σε ένα δωμάτιο μόνοι μας. Μου ζήτησε μια χάρη, να μαρκάρει σε κάθε αγώνα τον κορυφαίο περιφερειακό της αντίπαλης ομάδας. "Σου το υπόσχομαι, θα τους διαλύσω" ήταν η κουβέντα που μου είπε. Και ξαφνικά σταμάτησε να σουτάρει, έπαιζε μόνο άμυνα. Του είπα ότι κατάλαβα πόσο εύκολα μπορεί να διαλύσει τον παίκτη που μάρκαρε και του ζήτησα να αρχίσει να σουτάρει τη μπάλα. Ήξερε ότι για να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο έπρεπε να κερδίσουμε την Αργεντινή, οπότε ήθελε να μαρκάρει τον Τζινόμπιλι. Είχε βρει τον τρόπο στο μυαλό του και ήταν έτοιμος να προετοιμαστεί για τον Μανού" ήταν η ιστορία που μοιράστηκε ο Σιζέφσκι.

Θυμηθείτε την απίθανη ιστορία που είχε μοιραστεί ο Νίκος Ζήσης μέσω του Sport24.gr, για τη μέρα που ο Μπράιαντ είδε τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στο ολυμπιακό χωριό του Πεκίνου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ