LIGA ENDESA

Ο Μπαρέα αποχαιρέτησε την Εστουδιάντες

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα με την Εστουντιάντες
Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα με την Εστουντιάντες

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα αποτελεί παρελθόν από την Εστουδιάντες λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Κάτι λιγότερο από τέσσερι μήνες κράτησε η θητεία του Τζέι Τζέι Μπαρέα στην Εστουδιάντες, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχωρεί λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Πορτορικανός αγωνίστηκε 18 ματς στο πρωτάθλημα της ACB, έχοντας κατά μέσο όρο 12.6 πόντους και 4.7 ασίστ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα του, το Πουέρτο Ρίκο και την ομάδα της Ιντίρος Ντε Μαγιάνκες.

"Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο τελευταίο μας παιχνίδι. Το συμβόλαιό μου έληγε κανονικά στις 14 Μαΐου, αλλά η τελευταία αγωνιστική μεταφέρθηκε για τις 21 Μαΐου. Λυπάμαι που δεν πετύχαμε τους στόχους που θέσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους οπαδούς της ομάδας για την υπέροχη υποδοχή και αγάπη που μου έδειξαν. Η εμπειρία μου με την Εστουδιάντες ήταν πολύ καλή και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ".

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ