ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Κώστα Μπατή με την πιο χαρακτηριστική φάση από τις μεταδόσεις του

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Κώστα Μπατή με την πιο χαρακτηριστική φάση από τις μεταδόσεις του

Το δικό της "αντίο" στον Κώστα Μπατή είπε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που δημοσίευσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές των μεταδόσεων του, το κάρφωμα του Κλίφ Λέβινγκστον απέναντι στην Ορτέζ (VIDEO).

Με το τρομερό κάρφωμα του Κλιφ Λέβινγκστον από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ορτέζ τη σεζόν 1992/93 αποχαιρέτησε ο Δικέφαλος τον Κώστα Μπατή που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020. Οι Θεσσαλονικείς δημοσίευσαν εκείνη τη φάση, γράφοντας πως: "Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα και δυσάρεστες ειδήσεις. Όπως ο αιφνίδιος θάνατος του Κώστα Μπατή. Τον αποχαιρετάμε με αυτό το βίντεο, με τη χαρακτηριστική του φωνή, που μας συντρόφευσε πολλές φορές στα καλύτερα μας χρόνια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Κώστα".

"Λέβινγκστον και κοιτάξτε τι σημαίνει κάρφωμα! Φαντάζομαι ότι η επιθυμία του Λέβινγκστον είναι να γκρεμίσει κανά καλάθι, δεν εξηγείται διαφορετικά! Κοιτάξτε εδώ έναν αθλητή, έφερε τη μπάλα πίσω από το κεφάλι, κοντά στο σβέρκο και κάρφωσε με όση δύναμη διέθετε" ήταν τα λόγια του Κώστα Μπατή, σε μια φάση που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όσων παρακολούθησαν εκείνη την αναμέτρηση.

Το δικό του αντίο είπε και ο Νίκος Μπουντούρης, ο παίκτης που είχε δώσει την ασίστ στον Λέβινγκστον: "Θα ήθελα με συγκίνηση να αποχαιρετησω δημόσια τον Κώστα Μπατή. Δεν το συνηθίζω, όμως οφείλω νομίζω να το κάνω αυτή τη φορά και να εκφράσω τα προσωπικά μου συναισθήματα για αυτή την απώλεια. Έχω την εντύπωση ότι ίσως εκπροσωπώ τις σκέψεις των επαγγελματιών παικτών της δικής μου γενιάς. Ο Κώστας ήταν για εμάς ένας δημοσιογράφος που περιέγραφε τους αγώνες των ομάδων μας στην τηλεόραση και τον θεωρούσαμε συνοδοιπόρο στην προσπάθεια που κάναμε. Ο τρόπος που προσέγγίζε κάθε παιχνίδι έδειχνε τον σεβασμό και την αγάπη που είχε για τους παίκτες. Αυτό το ένοιωθαν και οι οικογένειες μας που άκουγαν τον Κώστα πολλές φορές από την τηλεόραση. Έχω την εντύπωση ότι το ήξερε και ο ίδιος, πόσα συναισθήματα, πόση χαρά και περηφάνια τους έκανε δώρο με τα λόγια του και χαιρόταν με αυτό, γιατί ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Τον ευχαριστώ για ότι έχει δώσει στο Ελληνικό μπάσκετ, σε εμάς τους παίκτες και τις οικογένειές μας. Καλό ταξίδι".

Δείτε το tweet της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το χαρακτηριστικό video:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ