ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Τσαρλς Τζένκινς στην Τενερίφη για το υπόλοιπο της σεζόν

Ο Τσαρλς Τζένκινς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια
Ο Τσαρλς Τζένκινς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια EUROKINISSI

Ο Τσαρλς Τζένκινς αφήνει τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τενερίφη, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου για τον Ολυμπιακό, όχι όμως και για τον Τσαρλς Τζένκινς. Η συνεργασία του 32χρονου γκαρντ με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε, ο ίδιος όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το διάστημα που ακολουθεί μέχρι το φινάλε του το 2020/21.

Συγκεκριμένα, ήρθε σε συμφωνία με την Τενερίφη για συμβόλαιο συνεργασίας για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Τσους Βιντορέτα.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία του Τσαρλς Τζένκινς από την Ισπανία, μετά από το πέρασμά του από Σερβία (Ερυθρός Αστέρας), Ιταλία (Αρμάνι Μιλάνο), Ρωσία (Χίμκι) και Ελλάδα (Ολυμπιακός). Η Τενερίφη βρίσκεται στην τρίτη θέση της Liga Endesa τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ διεκδικεί ακόμη τον τίτλο στο Basketball Champions League -έχει πάρει την πρόκριση για το Final Eight της διοργάνωσης.

Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος γκαρντ είχε 2.9 πόντους και 1.2 ριμπάουντ ανά 15'52'' με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΣΠΑΝΙΑ BASKETBALL CH. LEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ