ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Τζεντίλε σταματάει από την δράση για φέτος λόγω κορονοϊού

Ο Τζεντίλε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Τζεντίλε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ανακοίνωσε στο Instagram πως αποχωρεί από την Εστουδιάντες, αφού οι συνέπειες του κορονοϊού είναι ακόμη εμφανείς στην υγεία του και δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να αγωνίζεται φέτος.

Πρόωρο "αντίο" στην Εστουδιάντες υποχρεώθηκε να πει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, λίγες εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της regular season στη Liga Endesa. Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως αποχωρεί από την ισπανική ομάδα, αφού οι συνέπειες του κορονοϊού δεν του επιτρέπουν να είναι απολύτως υγιής και στην κατάσταση που ο ίδιος επιθυμεί.

"Δυστυχώς η σεζόν τελειώνει σήμερα για μένα. Μετά τον κορονοϊό που πέρασα πριν από δύο μήνες, ακόμη ταλαιπωρούμαι από κάποιες δευτερεύουσες συνέπειες του ιού, κάτι που δεν μου επιτρέπει να βοηθάω την ομάδα μου. Θα χρειαστώ κάμποσο χρόνο εκτός παρκέ για να ανακάμψω πλήρως και να επιστρέψω, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά" ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Τη φετινή σεζόν, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είχε 11.7 πόντους (με 20.7% στα τρίποντα), 4.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά 24'36'' συμμετοχής στη Liga Endesa.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ