ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκανε διευκρινιστική δήλωση για όσα είπε μετά από το Ηρακλής - Ιωνικός

Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος
Ο προπονητής του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος EUROKINISSI

Σε διευκρινιστική δήλωση για το παρακράτος, τις υποκλοπές και το θρυλικό τραγούδι "Επεμβαίνεις" έκανε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μία μέρα μετά από το ματς Ιωνικός - Ηρακλής.

Αίσθηση προκάλεσαν το βράδυ του Σαββάτου (14/11) οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου, που είπε μετά από το ματς Ιωνικός - Ηρακλής ότι θυμήθηκε στη διάρκεια του αγώνα το θρυλικό "Επεμβαίνεις" της Βίκυς Μοσχολιού και του Γιώργου Ζαμπέτα. Μία μέρα μετά, ο προπονητής του Γηραιού προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, για να εξηγήσει ότι είχε χιουμοριστική διάθεση σχετικά με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε την νίκη στο κλειστό του Πλάτωνα.

Αναλυτικά η διευκρινιστική δήλωση του Βαγγέλη Ζιάγκου:

"Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και η χθεσινή μου αναφορά στη συνέντευξη Τυπου προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά, θα ήθελα για λόγους ηθικής τάξης να ξεκαθαρίσω το εξής: σκοπός της αναφοράς μου ήταν να εκφράσω με χιουμοριστική διάθεση τη διαφωνία μου σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και μόνο. Δεν υπονόησα ούτε την εμπλοκή τρίτων ούτε κακή προθεση ή δόλο από τους διαιτητές. Είναι καταστάσεις που πάντα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ