EUROBASKET

Οι αντίπαλοι των μικρών εθνικών ομάδων στις διοργανώσεις του 2020

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τις ημερομηνίες, τους τόπους διεξαγωγής, αλλά και τους αντιπάλους όλων των εθνικών ομάδων στα EuroBasket του ερχόμενου καλοκαιριού.

Τους αντιπάλους τους στα EuroBasket του 2020 έμαθαν οι εθνικές παίδων, εφήβων, νέων ανδρών, κορασίδων, νεανίδων και νέων γυναικών την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

Η Εθνική Παίδων (U16) θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του EuroBasket U16 που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 22 Αυγούστου στα Σκόπια και θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ολλανδία.

Η Εθνική Εφήβων (U18) θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο του EuroBasket U18 που θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου στην Τουρκία και θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, την Ισπανία και τη Ρωσία.

Η Εθνική Νέων Ανδρών (U20) θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο του EuroBasket U20 που θα διεξαχθεί από τις 11 έως τις 19 Ιουλίου στη Λιθουανία και θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, τη Λιθουανία και την Ισπανία.

Η Εθνική Κορασίδων (U16) θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του EuroBasket U16 που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 26 Ιουλίου στην Πορτογαλία και θα αντιμετωπίσει τη Δανία, την Ουγγαρία και τη Γαλλία.

Η Εθνική Νεανίδων (U18) θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο του EuroBasket U18 που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Η Εθνική Νέων Γυναικών (U20) θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του EuroBasket U20 (Β' κατηγορίας) που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 16 Αυγούστου στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία και την Αλβανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ