ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Στην Μόσχα κόντρα στην Χίμκι ο Ολυμπιακός

Ο Σπανούλης με τον Μάρτιν και τον ΜακΚίσικ σε εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στην EuroLeague
Ο Σπανούλης με τον Μάρτιν και τον ΜακΚίσικ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χίμκι (19:00) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την νίκη για να βρει ισορροπία μετά τις μαζεμένες ήττες. Αυλαία στο EuroCup για τον Προμηθέα.

Προερχόμενος από τρεις σερί ήττες, ο Ολυμπιακός ξέρει πλέον ότι δεν έχει πολλά περιθώρια. Η νίκη στον σημερινό (29/12) αγώνα με την Χίμκι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague μοιάζει μονόδρομος για τους "ερυθρόλευκους".

Στην προσπάθειά του να πλησιάσει ξανά στην 8αδα, ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σήμερα κόντρα σε μία ομάδα που γενικά είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε αυτή τους την προσπάθεια οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου - που έχει τεθεί εκτός δράσης για 4 εβδομάδες - ελπίζοντας ότι το μεγάλο κενό του διεθνούς φόργουορντ δεν θα φανεί.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας Αναντολου Εφές - Ρεάλ, με τους Τούρκους να ξέρουν ότι είναι απαραίτητο να συνέλθουν μετά το κακό ξεκίνημά τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Χίμκι - Ολυμπιακός (19:00)

Αναντολού Εφές - Ρεάλ (19:30)

Άλμπα Βερολίνο - Ζάλγκιρις (21:00)

Μακάμπι - Ζενίτ (21:05)

Μπασκόνια - Βαλένθια (22:00)

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟ EUROCUP

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Μπούρσασπορ (17:00) σε εξ αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική του EuroCup. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν αποκλειστεί μαθηματικά εδώ και καιρό από την διοργάνωση, αλλά απλώς... πρέπει να γίνει.

Μοναδικό κίνητρο για οποιονδήποτε από τους δύο - αν μπορεί να υπάρξει - είναι ότι ο νικητής θα αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 2-7.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το τηλεοπτικό αθλητικό πρόγραμμα της ημέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ