EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε αγώνα της EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιώργος Πρίντεζης σε αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 13η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας μία σημαντική νίκη στην Σερβία. Μάχη στην Σλοβενία κόντρα στην Τσεντεβίτα για Προμηθέα

Κουβαλώντας ακόμα τις δάφνες από το προ δύο ημερών σπουδαίο "διπλό" κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακος θέλει να σημειώσει 2η σερί εκτός έδρας νίκη, αντιμετωπίζοντας στην Σερβία τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Το έργο των "ερυθρόλευκων" είναι αρκετά δύσκολο, αφού ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία σοβαρή ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιονδήποτε, με τους Σέρβους πάντως να αναμένεται να παραταχθούν μόνο με έναν "καθαρό" πλέι-μέικερ, τον Κόρι Γουόλντεν, λόγω της αποχώρησης του Τέιλορ Ρότσεστι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζουν το Βαλένθια - Αναντολού Εφές και Μπασκόνια - Μακάμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός (20:00)

Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε (21:00)

Βαλένθια - Αναντολού Εφές (22:00)

Ρεάλ - Ζενίτ (22:00)

Μπασκόνια - Μακάμπι (22:00)

ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δύο ημέρες μετά την βαριά ήττα από την Ναντέρ που τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεντεβίτα Ολίμπια σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του EuroCup (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Οι Πατρινοί ξέρουν πλέον ότι δεν έχουν κανένα περιθώριο για ήττα, αφού χρειάζονται 3 νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να προκριθούν στο Top-16 της διοργάνωσης.

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

TAGS EUROLEAGUE EUROCUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ