Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Σάββατο (15/5) κρίνεται η ένσταση των πράσινων

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Σάββατο (15/5) κρίνεται η ένσταση των πράσινων
EUROKINISSI

Στη διάρκεια του Σαββάτου (15/5) αναμένεται η απόφαση για την ένσταση του Παναθηναϊκού, αλλά και για το μέλλον του δεύτερου τελικού της Α1 Γυναικών που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (16/5 στις 14:30).

Οι διαιτητές του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών (Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης) έδωσαν τις εκθέσεις τους στην ΚΕΔ, υποστήριξαν πως το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ κρίθηκε εξ αρχής εκπρόθεσμο, όμως απόφαση σχετικά με την ένσταση που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τον τρόπο με τον οποίο, όπως αναφέρουν, πάρθηκε η απόφαση για το δίποντο της αθλήτριάς τους, δεν πάρθηκε την Παρασκευή (14/5).

Αυτό αναμένεται να γίνει στη διάρκεια του Σαββάτου (15/5), ώστε να αποφασιστεί και το μέλλον του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (16/5 στις 14:30). Η ΚΕΔ δεν έχει ορίσει ακόμη τους διαιτητές αυτής της αναμέτρησης που παραμένει στον αέρα, μέχρι να υπάρξει απόφαση για όσα έγιναν στο φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης που έσπασε καρδιές στο ΣΕΦ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ