ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μπαρτζώκα - παικτών στο ΣΕΦ, αναχωρήσεις και άδειες

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε προπόνηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Για τις πατρίδες τους θα αναχωρήσουν οι ξένοι του Ολυμπιακού, στην Ισπανία θα μετακομίσει ο Τσαρλς Τζένκινς, άδεια/ρεπό δύο εβδομάδων δόθηκε στους Έλληνες παίκτες μετά από τη συνάντηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα το Σάββατο (10/4) στο ΣΕΦ.

Μια ημέρα μετά από το φινάλε της σεζόν 2020/21, μία ημέρα μετά από τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Χίμκι που έκαναν "θόρυβο" και συζητήθηκαν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι ξένοι (Σακίλ ΜακΚίσικ, Οκτάβιους Έλις, Χασάν Μάρτιν, Άαρον Χάρισον, Λιβιό Ζαν-Σαρλ) θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες για τις πατρίδες τους, ο Τσαρλς Τζένκινς θα τελειώσει τη χρονιά στη Liga Endesa με τη φανέλα της Τενερίφης, ενώ οι Έλληνες πήραν άδεια/ρεπό διάρκειας δύο εβδομάδων πριν επιστρέψουν στη βάση τους για τη μεταβατική περίοδο.

Από τους ξένους, συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν έχουν ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Χασάν Μάρτιν, ενώ ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ. Από τους Έλληνες, free agents είναι οι Βασίλης Σπανούλης - Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Κουφός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ