ELITE LEAGUE

Α2: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Ολυμπιακός Β'-Ελευθερούπολη και Μαρούσι-Φίλιππος Βέροιας λόγω κορονοϊού

Ο Απόλλων Τσόχλας σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού Β' με τον Τρίτωνα για την σεζόν 2020/21 της Α2
Ο Απόλλων Τσόχλας σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού Β' με τον Τρίτωνα EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων Ολυμπιακός Β' - Ελευθερούπολη και Μαρούσι - Φίλιππος Βέροιας για την 4η αγωνιστική της Α2 λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε Ελευθερούπολη και Φίλιππο Βέροιας αντίστοιχα.

Η 4η αγωνιστική της Α2 θα είναι κουτσουρεμένη, αφού μετά την αναβολή του αγώνα Τρίτωντας - Κόροιβος λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στον πρώτο η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναβολή δύο ακόμα αγώνων, πάλι λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων Μαρούσι - Φίλιππος Βεροιας και Ολυμπιακός Β' - Ελευθερούπολη λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε Φίλιππο Βέροιας και Ελευθερούπολη αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

*Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19 στο σωματείο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ της 24/10/2020 για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 11/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Θωμά Αμαρουσίου.

*Λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19 στο σωματείο ΓΣ Ελευθερούπολης, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ της 24/10/2020 για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 11/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΣΕΦ (Αίθουσα 5)".

TAGS ELITE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ