ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός Β': Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας

Ολυμπιακός Β': Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το σαββατιάτικο (7/3) παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ.

Με κλειστές τις πόρτες για τους φιλάθλους θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 7/3 στο βοηθητικό του ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Η απόφαση αυτή προέκυψε μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων από Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο. Έτσι, οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν χωρίς κόσμο την ομάδα της Πάτρας, η οποία βέβαια έχει αιτηθεί αναβολή του αγώνα, αφού πέντε παίκτες της ομάδας παρουσιάζουν συμπτώματα υψηλού πυρετού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

"Ο αυριανός (07/03) αγώνας του Ολυμπιακός B' Piraeus (07/03) με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ Β' κεκλεισμένων των θυρών.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

"Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα πως οι ομάδες από Αχαία, Ηλεία και Ζάκυνθο θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών όταν θα αγωνίζονται εκτός έδρας, οι παρακάτω αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους :

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Α2 ΑΝΔΡΩΝ) ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ) ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ (Γ1' ΑΝΔΡΩΝ)".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ