ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός Β': Ο δρόμος μέχρι τις διασταυρώσεις με τις ομάδες της Α1

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δύο νίκες σε δύο αγώνες μετράει ο Ολυμπιακός Β' στο Κύπελλο Ελλάδας. Δείτε ποιες είναι οι επόμενες αποστολές των ερυθρόλευκων και τι πρέπει να κάνουν για να αντιμετωπίσουν τις ομαδες της Basket League 2020/21.

Πέρυσι νίκησε τον Ερμή στον Λαγκαδά και ηττήθηκε από το Ανατόλια στη δεύτερη αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλαδας. Φέτος ο Ολυμπιακός Β' μετράει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου (96-72) και το Μαρούσι ( 92-87), έχει προκριθεί στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης και σιγά-σιγά αρχίζει να κοιτάει πιο μακριά, με φόντο τη διασταύρωσή της με τις ομάδες της Basket League 2020/21.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη είναι το Παγκράτι, τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20/9 στο κλειστό του Μετς. Αν οι ερυθρόλευκοι νικήσουν την ομάδα του Δημήτρη Λιόγα, τότε θα προκριθούν στην τέταρτη αγωνιστική της Α2 φάσης και εκεί θα παίξουν ξανά εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Αμύντας - Πανερυθραϊκός, αναμετρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

Στην πιθανότητα που ο Ολυμπιακός Β' κάνει δύο νίκες στα επόμενα δύο ματς, θα προκριθεί στην Β' φάση του Κυπέλλου και εκεί θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου. Η λογική λέει ότι κάπου εκεί θα ολοκληρωθεί η πορεία του, αν όμως γίνει η υπέρβαση, στην δεύτερη αγωνιστική της Β' φάσης οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Ιωνικός - Άρης στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με φόντο τα προημιτελικά και τον Προμηθέα Πάτρας στις 7 ή 8 Νοεμβρίου. Στα ημιτελικά θα ακολουθήσει κλήρωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις, εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ