VTB LEAGUE

Ούνικς: Πέρασε το εμπόδιο της Ενισέι και περιμένει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ο Δημήτρης Πρίφτης της Ούνικς Καζάν
Ο Δημήτρης Πρίφτης της Ούνικς Καζάν EUROKINISSI

Η Ούνικς επικράτησε εκτός έδρας της Ενισέι με 84-77 και περιμένει πλέον το ματς με την Λοκομοτίβ Κουμπάν που θα κρίνει τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη VTB League.

Η Ούνικς του Δημήτρη Πρίφτη, εκμεταλλευόμενη το καλό της πρώτο δεκάλεπτο, επικράτησε εκτός έδρας της Ενισέι με 84-77 με τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στη VTB League να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν

Οι Ρώσοι ήταν ανώτεροι καθ όλη τη διάρκεια του ματς, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και τώρα περιμένουν το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν εντός έδρας (25/4), που ουσιαστικά θα κρίνει και το ποια ομάδα θα τερματίσει στη δεύτερη θέση πίσω από τη Ζενίτ.

Η Ούνικς με αυτή τη νίκη της πήγε στις 18 νίκες ενώ πίσω της βρίσκεται η Λοκομοτίβ με μία νίκη λιγότερη και θα κυνηγήσει το μεταξύ τους ματς για να "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-31, 33-47, 58-72, 77-84

ΟΥΝΙΚΣ (Πρίφτης): Μπράουν 8, Αντίποφ 8, Καναάν 10 (2/5 τρίποντα), Ζμπάνοφ 3, Γουάιτ 11 (4 ριμπάουντ), Σεργκέεφ 3, Κλιμένκο 14 (4/4 δίποντα, 6/6 βολές), Ουζίνσκι 2, Σμιθ 10, Χόλαντ 6 (4 ασίστ), Θίοντορ 9 (8 ασίστ), Κολέσνικοφ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ