FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Μέτου την κορυφαία φάση της διοργάνωσης

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Μέτου την κορυφαία φάση της διοργάνωσης

Η FIBA επέλεξε τις δέκα καλύτερες φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο Νο3 της λίστας. Ο Τσιμέζι Μέτου της Νιγηρίας την κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ανήκει στην ιστορία, με την Ισπανία να παίρνει το χρυσό μετάλλιο. Πέραν της ουσίας, η "ρόχα" προσέφερε θέαμα, με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ να κερδίζει μια θέση στο Top 10 της FIBA, με τις καλύτερες φάσεις της διοργάνωσης.

Ο σέντερ της ισπανικής ομάδας βρέθηκε στο Νο8 για το κάρφωμα που έκανε με... θύμα τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο παιχνίδι της β' φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Ρούι Χατσιμούρα να είναι μια θέση ψηλότερα για μια παρόμοια φάση -σε βάρος του Μάιλς Τέρνερ της Team USA.

Η λίστα έχει (και) ελληνικό ενδιαφέρον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι στην τρίτη θέση για την εντυπωσιακή φάση που προσέφερε στο παιχνίδι της Ελλάδας με τη Νέα Ζηλανδία, στη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Όσο για την κορυφαία; Ο Τσιμέζι Μέτου των Σαν Αντόνιο Σπερς και της Νιγηρίας κάρφωσε μπροστά από δύο παίκτες της Κίνας, τους έβαλε στη φωτογραφία (δικαιολογημένα!) κέρδισε τον άτυπο τίτλο του παίκτη που προσέφερε την πιο θεαματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ