EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές: Μπεντίλ και Μήτογλου έπιασαν στον ύπνο τους παίκτες του Αταμάν

Ο Μήτογλου σκοράρει για τον Παναθηναϊκό σε ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ
Ο Μήτογλου σκοράρει για τον Παναθηναϊκό σε ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε αρκετές ωραίες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, με μία εξ αυτών να προέρχεται από τη συνεργασία των Μπεντίλ και Μήτογλου κάτω από την ρακέτα της τουρκικής ομάδας (VIDEO).

H μαγική ασίστ του Παπαπέτρου στον Παπαγιάννη για το πρώτο καλάθι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αναντολού Εφές (2-0), για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, ήταν ενδεικτική της διάθεσης των πρασίνων να βγάλουν συνεργασίες στο παρκέ και μία τέτοια ήρθε και στο δεύτερο 10λεπτο με άλλους πρωταγωνιστές.

Μετά από τρίποντο του Τουντσέρ για το 27-24, η μπάλα πήγε στους πράσινους που προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Αταμάν με εκδήλωση γρήγορης επίθεσης, με το πρώτο σουτ να μη βρίσκει στόχο αλλά να παίρνουν το ριμπάουντ και βάζουν τη μπάλα στο καλάθι με τη δεύτερη προσπάθειά τους.

Το 29-24 έγινε μάλιστα μέσα από εξαιρετική συνεργασία, με τον Μπεντίλ να βρίσκει με... κλειστά μάτια τον Μήτογλου, και τον πάουερ φόργουορντ των πρασίνων να κάνει ελίσσεται υπέροχα κάτω από το καλάθι και να σκοράρει με στιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ