ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Νέντοβιτς δεν είδε τον θρίαμβο στο Μιλάνο ως εκδίκηση

Γουάιτ και Νέντοβιτς μιλούν σε στιγμιαία διακοπή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για την EuroLeague
Γουάιτ και Νέντοβιτς μιλούν στη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια EUROKINISSI

Σαν ένα ματς σαν όλα τα άλλα είδε τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο ο Νεμάνια Νέντοβιτς, αν και ήταν φανερό από τη συνολική του εικόνα πως είχε περισσότερο πείσμα απ' όσοι έχει συνήθως, φυσικά για να κερδίσει την πρώην ομάδα του

Ο Έτορε Μεσίνα είχε πει την Τετάρτη (2/12) πως οι Μακ, Νέντοβιτς, Γουάιτ γύρισαν στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσουν την Αρμάνι με έξτρα κίνητρο. Δίκιο είχε, καθώς ο δεύτερος έκανε θραύση και ο τρίτος άγγιξε το double-double στον θρίαμβο του Παναθηναϊκού για την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Ο Σέρβος, πάντως, δεν είχε αυτή τη βραδιά ως εκδίκηση.

"Ειλικρινά, ήταν άλλο ένα παιχνίδι για εμένα. Ίσως αν υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο να ήταν διαφορετική η κατάσταση, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μία από τις τοπ ομάδες της διοργάνωσης, είναι σημαντικό επίτευγμα να κερδίσεις εδώ. Παίξαμε σπουδαία, εκτελέσαμε άψογα το πλάνο, μπήκαμε στην τέταρτη περίοδο με καλές πιθανότητες για τη νίκη και στο φινάλε βάλαμε τα σουτ, κάναμε τη δουλειά αν και χάσαμε κάποιες βολές" ήταν τα λόγια του Νεμάνια Νέντοβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ