ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέντοβιτς η προπόνηση

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε στιγμιότυπο από προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε στιγμιότυπο από προπόνηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Στην Αθήνα ο Τι Τζέι Μπρέι.

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την Τρίτη 27 Απριλίου. Ο εκρηκτικός γκαρντ των πρασίνων δεν έχει επανέλθει πλήρως μετά την προσβολή του από κορονοϊό, παραμένοντας εκτός προγράμματος -δεν υπολογιζόταν άλλωστε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού δεν έχει επιστρέψει στο ρόστερ για τη Stoiximan Basket League.

Από την άλλη, στην Αθήνα βρίσκεται ξανά τις τελευταίες ημέρες ο Τι Τζέι Μπρέι, η κατάσταση του οποίου παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού (σ.σ.: είχε υποστεί κάταγμα στον καρπό). Η συμμετοχή του πάντως στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη βδομάδα παραμένει αμφίβολη.

Εξάλλου, αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί τις προσεχείς ημέρες είναι ποια θα είναι η τελευταία αλλαγή που θα κάνει στο ρόστερ ο Όντεντ Κάτας, με φόντο τα playoffs της Stoiximan Basket League. Οι πράσινοι διαθέτουν επτά ξένους, έχοντας παράλληλα το δικαίωμα να κάνουν μία αλλαγή εν όψει της post season του πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ