EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Έφυγε για το Κάουνας, με ενθουσιασμό για το πρώτο τουρνουά

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμοι για το δυνατό τουρνουά του Κάουνας, προπονητής και παίκτες του Παναθηναϊκού πέταξαν το πρωί της Παρασκευής (11/9) με προορισμό τη Λιθουανία.

Με προορισμό το Κάουνας αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (11/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά της EuroLeague με τη Ζάλγκιρις, την Αρμάνι Μιλάνο και την Άλμπα Βερολίνου.

" Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε φιλικούς αγώνες απέναντι σε ομάδες τηςEuroleagueκαι δη να συμμετέχουμε σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά το οποίο διεξάγεται κάτω από την… ομπρέλα και το ασφαλές περιβάλλον τηςEuroLeague. Για εμάς είναι σημαντικά αυτού του επιπέδου τα φιλικά για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων" είπε ο Γιώργος Βόβορας, που θα έχει στη διάθεσή του και τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος (ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα).

Ο Μάρκους Φόστερ, από την πλευρά του, παραδέχθηκε πως: " Θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχω σε μια διοργάνωση τηςEuroLeague. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα ώστε να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε και θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το πρώτο κομμάτι των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Ποτέ δεν ξέρεις αν η ομάδα είναι έτοιμη αν δεν το διαπιστώσεις σε υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις, όπως αυτές που θα δώσουμε στο Κάουνας. Πιστεύω πως μετά και από αυτό του τουρνουά θα είμαστε έτοιμοι".

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (12/9) στις 19:00 τη Ζάλγκιρις και την Κυριακή (13/9) θα παίξουν είτε στον μικρό (16:00), είτε στον μεγάλο τελικό με την Άλμπα Βερολίνου ή την Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ