ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στην Αθήνα ο Όντεντ Κάτας

Ο Όντεντ Κάτας στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ
Ο Όντεντ Κάτας στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Ιερουσαλήμ EUROKINISSI

Την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου αναμένεται να ταξιδέψει για την Αθήνα ο Όντεντ Κάτας, προκειμένου να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Όντεντ Κάτας και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για συμβόλαιο ενάμιση έτους (σ.σ.: υπάρχει όρος για opt out από την πλευρά της ελληνικής ομάδας το καλοκαίρι) έχει κλείσει εδώ και τέσσερις ημέρες. Από την στιγμή μάλιστα που ο 46χρονος τεχνικός οριστικοποίησε τον τρόπο αποδέσμευσής του από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (τις τελευταίες ημέρες διευθετήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες), όλα ήταν θέμα χρόνου.

Κάπως έτσι, το μόνο που περιμένουν πλέον στο τριφύλλι είναι η άφιξή του επί ελληνικού εδάφους. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά την κρίσιμη μονομαχία της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League. Δεδομένης της σημασίας που έχει αυτό το παιχνίδι για τους κόκκινους (είναι παιχνίδι πρόκρισης στην επόμενη φάση), αποφασίστηκε ο Όντεντ Κάτας να μείνει στο Ισραήλ, να καθοδηγήσει για τελευταία φορά τους κόκκινους και την επόμενη μέρα να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Δεδομένου μάλιστα πως έρχεται διαβολοβδομάδα στην EuroLeague με παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στις 13 Ιανουαρίου με Βιλερμπάν (εντός) και στις 15 Ιανουαρίου με Φενέρμπαχτσε (εκτός), ο Όντεντ Κάτας αναμένεται να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των πρασίνων στην εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (17/1, 19:00) για τη Stoiximan Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ