ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι αναβολές στην EuroLeague επιτρέπουν στον Κάτας να κοουτσάρει το Ισραήλ

Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κάτας δίνει εντολές στους παίκτες του EUROKINISSI

Η αναβολή των δύο προσεχών αναμετρήσεων στην EuroLeague λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, επιτρέπει στον Όντεντ Κάτας να καθίσει στον πάγκο του Ισραήλ στο "παράθυρο" του Φεβρουαρίου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόσληψη του Όντεντ Κάτας από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, το μείζον θέμα συζήτησης στο Ισραήλ ήταν το κατά πόσο ο 46χρονος τεχνικός θα εξασφαλίσει την σχετική άδεια από το "τριφύλλι" για να κοουτσάρει τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών για το EuroBasket 2022.

Κι αυτό γιατί ο αγώνας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την EuroLeague είχε οριστεί την ίδια μέρα με αυτόν του Ισραήλ με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του EuroBasket 2022.

Ο κορονοϊός όμως έλυσε τον γρίφο! Τα δέκα (10) κρούσματα που προέκυψαν στο τριφύλλι τις προηγούμενες ημέρες έφεραν την αναβολή των δύο αγώνων των πρασίνων επί ρωσικού εδάφους την επόμενη βδομάδα (με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας), επιτρέποντας έτσι στον Όντεντ Κάτας να καθίσει στον εθνικό πάγκο της χώρας του.

Βάσει όσων αναφέρει μάλιστα το Walla!Sport, ο 46χρονος τεχνικός θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου για την πατρίδα του, προκειμένου εν συνεχεία να πετάξει με την υπόλοιπη αποστολή για τη "φούσκα" της Πολωνίας. Εκεί, το Ισραήλ θα παίξει με Ρουμανία (19/2) και Ισπανία (21/2), δύο αγώνες που πάντως δεν συνοδεύονται με κάποιο "πρέπει" αφού η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχει ήδη κάνει το 4/4 στον Α' Όμιλο, εξασφαλίζοντας προ πολλού την πρόκριση στην τελική φάση του EuroBasket 2022.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ