EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Κοινή επιθυμία για επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ανάγκη για την ύπαρξη τρίτου, συμπληρωματικού, σέντερ διαφάνηκε στην προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο Ίαν Βουγιούκας να βρίσκεται προ των πυλών του ΟΑΚΑ για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην έναρξη της προετοιμασία του Παναθηναϊκού, το πλάνο του Γιώργου Βόβορα ήταν να στελεχώσουν τη θέση πέντε ο Γιώργος Παπαγιάννης κι ο Ζακ Όγκαστ, με τον undersized Μπεν Μπεντίλ να δίνει βοήθειες όποτε και όπου χρειαστεί. Στην πορεία, η παρουσία του Γιάννη Μπουρούση στο training camp έβαλε το προπονητικό team σε σκέψεις, ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μη δώσουν ξανά τα χέρια. Το σίγουρο ήταν πως είχε πια διαφανεί η πρόθεση για την ύπαρξη ενός τρίτου ψηλού, ώστε να υπάρχει και μια ασφάλεια σε περίπτωση που προκύψει τραυματισμός ή απουσία για οποιονδήποτε λόγο ενός εκ των δύο βασικών σέντερ. Μ' αυτά και μ' αυτά, η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα δεν είναι πλέον πιθανή, αλλά σχεδόν δρομολογημένη.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν βιάστηκε, δεν πήρε προτάσεις ελληνικών ομάδων που έπεσαν στο τραπέζι του, περίμενε κάτι καλύτερο. Ο Βουγιούκας έχει μπει στην τελική ευθεία της καριέρας του και όλα δείχνουν ότι γυρίζει στον Παναθηναϊκό για να συμπληρώσει τη φροντ-λάιν, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. Είναι έμπειρος από αυτό το επίπεδο, είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας, δεν τον ενδιαφέρει να παίζει ή να παίζει πολύ, ξέρει το περιβάλλον, είναι άνθρωπος των αποδυτηρίων και έχει πολύ προσιτό κασέ για τα φετινά δεδομένα των πράσινων. Ακολούθησε την προετοιμασία του Πανερυθραϊκού στον οποίο αγωνίζεται ο αδελφός του, Άλεξ, είναι σε καλή κατάσταση και γυρίζει στο ΟΑΚΑ για να συνεισφέρει όταν και όποτε του ζητηθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έμεινε εκτός προπόνησης και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ αύριο (18/9) ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό BC Hellenic Coin.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ