ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Μπρέι

Ο Τι Τζέι Μπρέι σε φάση από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ιωνικός
Ο Τι Τζέι Μπρέι σε φάση από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ιωνικός EUROKINISSI

Ο Τι Τζέι Μπρέι έκανε μέρος του προπονητικού προγράμματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ την Τρίτη 11 Μαΐου, δείχνοντας πως θα προλάβει την ημιτελική σειρά των playoffs στη Stoiximan Basket League.

Ένα ευχάριστο νέο περιελάμβανε η προπόνηση της Τρίτης 11 Μαΐου στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τι Τζέι Μπρέι. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός, που υπέστη κάταγμα στον καρπό πριν από περίπου δύο μήνες, έχει φτάσει επί της ουσίας ένα βήμα μακριά από την επιστροφή σε φουλ ρυθμούς.

Γεγονός που επιτρέπει στον Όντεντ Κάτας να είναι αισιόδοξος πως θα τον έχει στη διάθεσή του, από την ημιτελική κιόλας σειρά των playoffs της Stoiximan Basket League.

Από την άλλη, ο Μάριο Χεζόνια έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση, πρόβλημα που πάντως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση του νταμπλ με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιωνικό (12/5, 20:00), ενώ δύο μέρες αργότερα θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αυτή τη φορά στην έδρα των μπλε (14/5, 17:00).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ