EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς μαθαίνει σερβικά στον Παπαπέτρου στο promo video για τα διαρκείας

Παναθηναϊκός: Ο Νέντοβιτς μαθαίνει σερβικά στον Παπαπέτρου στο promo video για τα διαρκείας

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έβαλε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μιλήσει σερβικά και τον Ντίνο Μήτογλου στα ισπανικά, στο promo video για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν στην EuroLeague, παραμένει σχεδόν δεδομένο πως δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει όμως να καλεί τον κόσμο να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας για τη φετινή σεζόν, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το νέο promo video των πρασίνων περιλαμβάνει μάθημα ξένων γλωσσών. Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμαθε ελληνικά στον Μπεν Μπεντίλ, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος μύησε τον Ντίνο Μήτογλου στα ισπανικά (τα πήγε εξαιρετικά ο διεθνής φόργουορντ), ενώ ο Νέμανια Νέντοβιτς έδωσε στον Ιωάννη Παπαπέτρου μία ιδέα από τη σερβική γλώσσα.

Τι κλήθηκαν να πουν σε άλλη γλώσσα οι τρεις παίκτες του Γιώργου Βόβορα; Το "united we win", το "united we fight" και το "united we stand" που αποτελούν τα συνθήματα της καμπάνιας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τα εισιτήρια διαρκείας του 2020/21.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ