ΜΠΑΓΕΡΝ

Τρινκιέρι: "Ο Παπαγιάννης θα είναι πρόκληση για την άμυνά μας"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Μπάγερν σε αγώνα της EuroLeague
Ο Αντρέα Τρινκιέρι στη διάρκεια αγώνα της EuroLeague ως προπονητής της Μπάγερν EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπάγερν, και ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε τόσο για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού αυτού όσο και για την πρόκληση της ομάδας του, απέναντι στον θηριώδη σέντερ των "πρασίνων", Γιώργο Παπαγιάννη.

Για το αυριανό (27/11, 21:00) ματς της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και την Μπάγερν Μονάχου, μίλησε ο τεχνικός των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, ο οποίος τόνισε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού αυτού, δηλώνοντας πως ο σέντερ του "τριφυλλιού", Γιώργος Παπαγιάννης, θα είναι πρόκληση για την άμυνά τους.

"Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια βαριά ήττα. Δεν είναι καλό για εμάς. Έχουν κερδίσει πολλές φορές το τρόπαιο της EuroLeague, και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν σε ένα τέτοιο επίπεδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί έχουν επιλογές, ακόμη από τη θέση ένας έως και το τρία. Επιπλέον υπάρχει ο Παπαγιάννης, ο οποίος είναι αρκετά ψηλός, αλλά καθόλου αργός. Σίγουρα θα είναι πρόκληση για την άμυνά μας.

Έχει παίκτες όπως είναι οι Παπαπέτρου και Σαντ Ρος, ο ταλαντούχος Νέντοβιτς, κάτι που σημαίνει πως μας περιμένει πολλή δουλειά στην άμυνα. Είναι καλή ομάδα στην τακτική, πιέζουν ψηλά στην άμυνα, παίζουν ζώνη, κάτι που προϋποθέτει ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην επίθεση.

Είχαμε τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα και χρειάστηκε να βρούμε διαφορετικούς τρόπους για να προπονηθούμε, αλλά την ίδια ώρα να παραμείνουμε σε φόρμα και να μη χάσουμε το ρυθμό μας. Είναι μία δύσκολη εποχή, αλλά το έχουμε αποδεχθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Βαυαρών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ