ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Σάμουελς θα συνεχίσει στη Ροάν

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Σαμάρντο Σάμουελς αποτελεί παρελθόν για τον Πανιώνιο, με τον 31χρονο σέντερ να ανακοινώνεται από τη Ροάν για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Χωρίς τον Σαμάρντο Σάμουελς θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Πανιώνιος, στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση της παραμονής στην ΕΚΟ Basket League. Ο έμπειρος σέντερ αποχώρησε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να φορέσει τη φανέλα της Ροάν, η οποία επίσης παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό στην LNB.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κι άλλες γαλλικές ομάδες είχαν προσεγγίσει την πλευρά του 31χρονου παίκτη, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που του έγιναν, παραμένοντας στον Πανιώνιο (δεν υπήρχε προκαθορισμένο buy out για την ελευθερία του). Η Ροάν έκανε όμως την υπέρβαση και απέσπασε την υπογραφή του Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος είχε 17.1 πόντους και 6.1 ριμπάουντ ανά αγώνα στην ΕΚΟ Basket League φέτος με τη φανέλα των κυανέρυθρων.

Πανιώνιος: Ο Σάμουελς θα συνεχίσει στη Ροάν

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στον σχεδιασμό του Πανιωνίου αναφορικά με την τελευταία αλλαγή την οποία έχουν δικαίωμα να κάνουν οι κυανέρυθροι. Ο ΝτεΆντρε Λίγκινς ήταν ο εκλεκτός του Λίνου Γαβριήλ για μια θέση στο ρόστερ αντί του Τόμισλαβ Πέτροβιτς, ο οποίος όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αρκετά πιθανό να... σώσει τη θέση του στην ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ