ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Στη Β' Εθνική ο Ιστορικός

Πανιώνιος: Στη Β' Εθνική ο Ιστορικός
Η ομάδα του Πανιωνίου την σεζόν 2019/20 EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Πανιώνιος μέσω του Ερασιτέχνη έκανε προσπάθεια ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Β' Εθνική και όχι στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, με την ΕΟΚ να αποδέχεται το αίτημα.

Ο Πανιώνιος βιώνει δύσκολες μέρες, αφού πλέον και επίσημα δεν θα παραταχθεί στην Basket League. Ενώ όμως η ομάδα όδευε προς τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, είναι πολύ πιθανό τελικά η σεζόν 2020/21 να την βρει στην Β' Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρης Μισαηλίδης, έχει ξεκινήσει επαφές με την ΕΟΚ προκειμένου οι "κυανέρυθροι" να τοποθετηθούν στον 2ο Όμιλο του Νότου της Β' Εθνικής, όπου υπάρχουν 13 ομάδες, με την Ελληνική Ομοσπονδία να αναμένεται να αποδεχθεί το αίτημα.

Ο Άρης Μισαηλίδης αναμένεται σήμερα (2/10) να καταθέσει επίσημα το σχετικό αίτημα, περιμένοντας την απάντηση, η οποία - λόγω Σαββατοκύριακου - θα δοθεί λογικά επίσημα την Δευτέρα (5/10).

Όσο για τον λόγο που πλέον την πρωτοβουλία έχει αναλάβει ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αυτός είναι αρκετά ξεκάθαρος: Από την στιγμή που ο Πανιώνιος δεν καταβαίνει στο Πρωτάθλημα της Basket League παύει πλέον να είναι ΚΑΕ και πλέον ανήκει στον Ερασιτέχνη, ο οποίος και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποφευχθεί να γραφτεί μία μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ