ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Στην πόρτα της εξόδου ο Πέτροβιτς, αρέσει ο Λίγκινς

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τόμισλαβ Πέτροβιτς αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του ΝτεΆντρε Λίγκινς για τη θέση του.

Η διακοπή ενός μήνα στην ΕΚΟ Basket League δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να κάνουν τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις πριν μπουν στην τελική ευθεία της regular season. Μία εξ αυτών που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη συνθήκη είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται μόλις μία νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μετράει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι παρουσίασαν επιθετικό πρόβλημα τον τελευταίο μήνα, γι αυτό ο Λίνος Γαβριήλ προσανατολίζεται στην απόκτηση ενός φόργουορντ με ικανότητα στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Αυτός που θα αποχωρήσει από το "Σοφία Μπεφόν" είναι ο Τόμισλαβ Πέτροβιτς, ο οποίος προσφέρει μόλις 3 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στη Νέα Σμύρνη εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί για να καλυφθεί το κενό, με το όνομα του ΝτεΆντρε Λίγκινς να είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει έως τώρα. Ο 31χρονος φόργουορντ, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού, ξεκίνησε τη σεζόν στην Ισπανία με τη Φουενλαμπράδα. Δεν έμεινε για πολύ όμως στη Liga Endesa, αφού έπαιξε μόλις πέντε φορές, έχοντας 2.8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο. Η τελευταία του συμμετοχή με την ισπανική ομάδα καταγράφηκε στις 20 Οκτωβρίου 2019.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ