Άκρως συγκινητικές στιγμές σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό γήπεδο του Πανιωνίου, όπου τιμήθηκε η μνήμη της γνωστής φιλάθλου της ομάδας, Ρενάτας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η απώλεια της Ρενάτας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο συγκλόνισε το φίλαθλο κοινό και ένωσε τους φίλους όλων σχεδόν των ομάδων, κάτι που φάνηκε και στη Νέα Σμύρνη όπου οι φίλοι του ΟΦΗ είχαν αναρτήσει πανό στη μνήμη της λίγο πριν από τη σέντρα.

ADVERTISING

Η συγκίνηση ήταν έντονη τόσο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Πανιωνίου, όσο και στο μπασκετικό, όπου λίγη ώρα νωρίτερα ο Πανιώνιος υποδέχτηκε το Περιστέρι. Όπως είχε ανακοινώσει η κυανέρυθρη ΚΑΕ μάλιστα τα μισά έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο ίδρυμα "Ελπίδα", κάτι που αποτελούσε τελευταια επιθυμία της γνωστής φιλάθλου του Πανιωνίου πριν φύγει από τη ζωή.

Inline Image

Στο "Σ. Μπεφόν" κρατήθηκε ενός λεπτό σιγή στη μνήμη της γνωστής φιλάθλου του Πανιωνίου, ενώ πολύ δυνατές συναισθηματικά στιγμές εκτυλίχθηκαν και στη Νέα Σμύρνη, αφού πέρα από το πανό των φίλων του ΟΦΗ, οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων πήγαν στο σημείο όπου υπήρχε μία φωτογραφία της Ρενάτας για να αφήσουν λουλούδια.

ADVERTISING

Inline Image

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές στο "Σ. Μπεφόν":