ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Τελειώνει του ΝτεΆντρε Λίγκινς

Πανιώνιος: Τελειώνει του ΝτεΆντρε Λίγκινς

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του ΝτεΆντρε Λίγκινς από τον Πανιώνιο, ο οποίος ενισχύει την περιφέρειά του με τον άλλοτε παίκτη του Κολοσσού αλλά και πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η απόκτηση του ΝτεΆντρε Λίγκινς από τον Πανιώνιο.

Όπως σάς είχε ενημερώσει το Sport24.gr, οι κυανέρυθροι ήθελαν να ενισχύσουν την περιφέρειά τους και κυρίως της παραγωγικότητάς της γι' αυτό και κινήθηκαν σε αυτόν τον άξονα, με τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τον 31χρονο φόργουορντ να τον αντικαθιστά. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και πλέον μένουν οι τελευταίτες λεπτομέρεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Λίγκινς έχει 188 συμμετοχές στο NBA (σε regular season και playoffs), έχοντας υπάρξει συμπαίκτες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Άντονι Ντέιβις σε Μπακς και Πέλικανς αντιστοιχα, τη σεζόν 2017-18. Μάλιστα διαθέτει και μία μικρή εμπειρία από τη Basket League, αφού πέρυσι αγωνίστηκε στον Κολοσσό, έχοντας 10 πόντους και 3,5 κατά μέσο όρο σε τέσσερις αγώνες.

Το ξεκίνημα της φετινής σεζον τον βρήκε στη Φουενλαμπράδα, με την οποία είχε πέντε συμμετοχές στη Liga Endesa, έκτοτε ωστόσο (20 Οκτωβρίου 2019) δεν κατάφερε να βρει ομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ